Műszaki oktatások
— a tudás, mint a siker tényezője
Ügyfélspecifikus oktatások

A Boschnál a járműipari képzés és továbbképzés egyet jelent a széles körű know-how-val, a szokványos járműrendszerek és a legkülönfélébb funkciók esetében.

Az oktatások témakörei minden esetben a műhelyek konkrét gyakorlati igényeihez vannak illesztve. Így minden célcsoport megtalálja a számára megfelelő tanfolyamot. Az elmélettől a gyakorlat felé

Minden oktatásunk tematikája - a legkorszerűbb módszertani elveknek megfelelően - világosan strukturált szerkezet szerint épül fel, az alapismereteketől egészen a gyakorlati alkalmazásig. Ez a hatékony eljárás segíti a résztvevőket abban, hogy a komplex műszaki problémákban is alapos ismereteket halmozhassanak fel.

A gyakorlati oktatás támogatására széles körű oktatási felszerelés áll a résztvevők rendelkezésére: a gyakrabban előforduló gépjárműtípusoktól a kiépített, működőképes motorokon át egészen gépjármű-diagnosztikai berendezések széles spektrumáig. Részegységek metszetei és bemutató alkatrészek segítenek elmélyíteni a Boschsal és a járműgyártókkal kapcsolatos műszaki ismereteket.

A jelentkezés beküldésével vállaljuk, hogy a tanfolyam költségét kiegyenlítjük.

A visszaigazolt tanfolyami jelentkezések lemondását kizárólag írásos formában, legkésőbb a tanfolyamot megelőző 1 munkanapon belül áll módunkban elfogadni. Ennek elmulasztása esetén a tanfolyami költség 40%-a kiszámlázásra kerül.

Tanfolyamok 2018 (Pdf)
Bosch tanfolyami naptár 2018 (Pdf)
Jelentkezési lap 2018 (Pdf)

Jelentkezési lap
Tanfolyam:
Résztvevő
Vezetéknév:
Keresztnév:
Cég megnevezése
Cégnév:
Adószám: - -
Kapcsolattartó személy:
Cím:
Telefon:
Mobil:
E-mail:
 
Megjegyzés:
Írja be a biztonsági kódot:  security_code